Prethodni članak
Sljedeći članak

Usamljena ste farmerica ili farmeri? Želite avanturu i romantiku? Počele su prijave za omiljeni show!


Počele su prijave za novu sezonu omiljenog RTL-ova showa “Ljubav je na selu”, a vrata su otvorena svim usamljenim farmericama i farmerima željnima druženja, putovanja i, naravno, ljubavnih iskrica. Najdugovječniji i najcitiraniji reality show u Hrvata, RTL-ova Ljubav je na selu, već je puno puta dosad ljudima uljepšala živote i spojila brojna usamljena srca u svim dijelovima Lijepe Naše, ali i okolice, piše Dnevno.hr.

Sve romantične trenutke na imanjima farmera, sva druženja, putovanja i zabavne zadatke te sve osebujne kandidate koji su iz dana u dan zabavljali brojne gledatelje nemoguće je izbrojati. A da se hrabrost i otvoreno srce za nove izazove uvijek isplate dobro zna voditeljica Anita Martinović, koja se tijekom svoje prethodne četiri sezone družila s brojnim kandidatima, a isto će učiniti i u novoj, 17. sezoni.

Farmeri, farmerice i njihovi odabranici tijekom boravka na imanjima iz prve su ruke iskusili čari sela i uhvatili se u koštac sa seoskim poslovima, domaćim životinjama, tradicionalnim receptima i glazbenim instrumentima, pobjeđivali su strahove i radili stvari koje se možda nikad ne bi usudili, putovali su cijelom Hrvatskom, sklapali prijateljstva i nezaboravno tulumarili – a sve to možete doživjeti i vi!

“Pod hitno ostaviti dovoljno mjesta za naše stare kandidatkinje koje je ljubav mimoilazila u prošlim sezonama”, “Ja ću se prijaviti ove godine, briga me”, “Na ovo se treba prijaviti i probati”, neki su od komentara na društvenim mrežama.

I zato, sve usamljene farmerice i farmeri željni druženja, putovanja, zabave, ali i romantike, već se sada mogu odvažiti i prijaviti u novu, 17. sezonu omiljenog showa! Svi oni koji su spremni za ovu avanturu života mogu se prijaviti na e-mail adresi [email protected] ili na broj telefona 060 501 556 (0,46 EUR/min – fiksna mreža; 0,63 EUR/min – mobilna mreža) već sada. Ljubav je na selu vas čeka!

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook