Prethodni članak
Sljedeći članak

Jacques Houdek podijelio urnebesnu šalu na svoj račun. Pratitelji mu pišu: 'Kralju'


Foto: Facebook

Jacques Houdek prije svega poznat je po svom vrhunskom vokalu i s pravom ga mnogi smatraju jednim od najboljih hrvatskih vokalnih umjetnika.

No, s druge strane, nije nikakva tajna da zbog Jacquesovih problema s prekomjernom tjelesnom težinom već godinama o njemu kruže različiti vicevi.

Isto tako, dobro je poznato da Jacquesa vicevi o njegovoj debljini, jedenju i sličnome nimalo ne smetaju.

Čak štoviše, često ih i sam objavljuje na društvenim mrežama, a i oni koji ga poznaju privatno znaju da ima vrlo dobar smisao za humor.

Tako je u jednoj nagradnoj igri, u kojoj je reklamirao lokanu pizzeriu, Jacques od pratitelja tražio da mu u komentar napišu najbolji vic o Jacquesu i onaj koji je napisao najduhovitiji vic, osvoji je večeru u pizzeriji.

Večeras je Jacques ponovo nasmijao svoje pratitelje šaljivim i vrlo aktualnim memeom kojeg je podijelio na svojoj Facebook stranici, a koji opet aludira na Jacquesovu ljubav prema hrani.

No, nisu svi shvatili poantu pa su neki pomislili da se glazbeno i/ili vokalno uspoređuje s mladim pjevačem koji je pobijedio na Dori, Baby Lasagnaom.

Naime, Jacques je podijelio meme na kojem je njegova fotografija pored fotografije hrvatskog predstavnika na ovogodišnjem Eurosongu, a iznad koje piše "Baby Lasagna". Naravno, iznad Jacquesove fotografije stoji "Tata Lasagna".

To je nasmijalo njegove brojne pratitelje, čiji se komentari mogu svesti na jedu riječ: "Kralju".

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook