Prethodni članak
Sljedeći članak

Sjećate se Soraje iz Big Brothera? Bori se za život nakon sudara; prebačena je u Hrvatsku na hitnu operaciju


Kontroverzna reality zvijezda Soraja Vučelić (35) u subotu je imala prometnu nesreću u Albaniji te se nalazi u teškom stanju. Polomila je rebra, a pojavilo se i unutarnje krvarenje. Zato je prebačena u Hrvatsku na hitnu operaciju.

'Liječnici se od subote bore za Sorajin život! Odmah nakon nesreće prebačena je u privatnu kliniku u Albaniji, gdje je operirana. Međutim, jučer joj se stanje pogoršalo i počelo je unutarnje krvarenje. Obitelj i prijatelji odlučili su je prebaciti u Hrvatsku na novu operaciju', rekao je izvor blizak Soraji.

Soraja je s prijateljicom otišla s Kosmeta u Albaniju. Ona je vozila džip na koji je iznenada naletio kombi. Od siline udarca Soraja je umalo proletjela kroz auto. Prsima je udarila u volan, slomila rebra i ozlijedila unutarnje organe.

'Auto je potpuno uništen! Vatrogasci su Soraju i njenu prijateljicu morali izvlačiti iz džipa. Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i pronašla je bez svijesti. Priključili su je na intravenozni sustav i odveli u privatnu kliniku. Liječnici su je detaljno pregledali i utvrdili da ima slomljena rebra, ozljede vrata, pluća i trbuha pa je operirana. No, jučer se iznenada pojavilo novo krvarenje i mora ići na novu intervenciju. Sorajina rodbina i prijatelji u stalnom su kontaktu s albanskim i hrvatskim liječnicima. Rečeno im je da će operacija trajati satima', rekao je za Informer.

Inače, Soraja je poznata po sudjelovanju u raznim srpskim reality emisijama, a svojedobno je sudjelovala i u regionalnom Big Brotheru kada je pobjednu odnijela nestala Marijana Seifert 2011. godine.

Njena majka Anka je porijeklom iz Bara u Crnoj Gori, a konzervativni roditelji nisu mogli oprostiti Ankinu izvanbračnu trudnoću zbog čega je otišla roditi u Knin. Sorajin otac je rodom iz Knina.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook