Prethodni članak
Sljedeći članak

[TO JE VJERNOST] Pas dojurio do bolnice za bolesnim članom obitelji: 'Štel bi i on tam biti'


Mnoštvo je primjera nevjerojatne vjernosti koju psi iskazuju prema svojim vlasnicima i članovima njihove obitelji, a i pri samom spomenu na vjernost, mnogima je prva asocijacija upravo priča o legendarnom Hachiku, japanskom psu o kojem je snimljen i istoimeni film.

Svakodnevno se surećemo sa sličnim primjerima, a najsvježiji nam dolazi iz Međimurja, točnije, iz Čakovca, gdje je posljednjih dana poglede pacijenata i bolničkog osoblja čakovečke Opće bolnice privlačio predivan pas, a navodno je viđan i po bolničkim hodnicima pa su ga morali tjerati van.

Nakon što je njegova fotografija objavljena u jednoj lokalnoj Facebook grupi, pokrenuta je rasprava u komentarima, kroz koju se otkrilo što taj pas tamo, zapravo, radi.

- Evo dolaze vlasnici po njega, član obitelji mu je v bolnici, pa bi i on štel tam biti - napisala je jedna komentatorica te kasnije objavila i informaciju da je obitelj stigla i preuzela psa.

U svakom slučaju, jedino što na kraju možemo napisati jest da želimo brz i uspješan oporavak pacijentu kojeg njegov vjerni prijatelj, eto, s nestrpljenjem čeka.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook