Prethodni članak
Sljedeći članak

Sjećate se naše najseksi doktorice Petre? Sad javno traži muža: 'Voljela bih s nekim započeti nešto lijepo'


Diplomirana liječnica Petra Meštrić (28) iz Varaždina, htjela je biti glumica, ali je prevladala ljubav prema društvenim mrežama i medicini te danas razmišlja u nešto drugačijem smjeru. Hrabrosti za nove stvari joj ne manjka pa se zato prijavila i u RTL-ov show 'Brak na prvu' gdje traži srodnu dušu. Svestrana Petra, koju su mediji prozvali našom najseksi doktoricom, trenutačno uz stalni posao radi još dva - vodi hostese u jednoj agenciji te se bavi društvenim mrežama i sve što one nose.

Petra je za RTL otkrila zašto se prijavila u njihov show te kakvog muškarca traži.
- U 'Brak na prvu' prijavila sam se jer dugo nisam bila ozbiljno zaljubljena. Došao je fakultet i za ozbiljnu ljubav nije bilo vremena. Nisu se karte tako posložile. Kažu 'tako mi je pao grah'. Od partnera očekujem da je zabavan, duhovit, spreman na avanturu i akciju. Volim muškarce koji su viši od mene, koji drže do sebe. Koji su mi privlačni i ugodno društvo. Klišej ili ne, ali da ima ono nešto, onaj klik. Voljela bih da mi se u showu dogodi taj klik i da sa nekim započnem nešto lijepo. Gledajući dugoročno, za život tražim ambicioznog muškarca. Nekog tko je poduzetničkog duha. Prepun ideja. Inteligentan. I sama sam takva i teško mi je zamisliti se s nekim tko ne radi. Ne želi raditi. I prepušta se vremenu. Treba mi osoba koja će svojim radnim navikama gurati mene naprijed i podržavati me. To bi valjda tada bilo obostrano. To vidim kao uspjeh u vezi i takvu vezu kao sretnu vezu. Naravno uz leptiriće na najjače. Ako nema leptirića, strasti i ljubavi, ništa drugo neće nas odvesti ni do druge kave – pojsanila je Petra.

Iza sebe ima već nekoliko veza, no, kaže Petra, još uvijek vjeruje u ljubav. -Višegodišnju vezu sam prekinula jer smo imali različite ideje o budućnosti. Još uvijek vjerujem u ljubav, nadam se da će mi se ona dogoditi, ali imam sretan i ispunjen život i mimo toga – otkrila je.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook