Prethodni članak
Sljedeći članak

Petra (23) spremat će kunića: 'Imam dobrog muža pa imam vremena za sebe'


Mlada majka Petra Gotić (23) ugostit će protukandidate četvrtog dana ovotjedne 'Večere za 5'. Petra je trenutno na porodiljnom dopustu, a u emisiju se prijavila zbog ljubavi prema kuhanju, ali i iz želje za novim iskustvom. Vrijeme provodi u brizi za djecu te slikanju akrilnim bojama.

"Završila sam trgovačku školu, poslije konobarila pet godina, našla dečka i evo, kupili smo kuću i imamo klince. Živimo svi sretni i zadovoljno. Dan počinje kavom, prvo probudim djevojčicu za predškolsku, a sin spava do osam, devet. Djeca su jako dobra, sin ima 6 mjeseci i prespava cijelu noć. Imam dobrog supruga pa imam vremena i za sebe", otkrila je Petra. "Živahna sam, energična, mane imam kao svi ostali. Sebe vidim kao poduzetnicu, otvorila bih kafić ili restoran, da ne ovisim o drugima", dodala je.

Ekipu je odlučila ugostiti u kući prijatelja jer je njezin dom u renovaciji. U dom prijatelja stigla je sa sastojcima - šampinjonima, vrhnjem za kuhanje, kunićem, mrkvom, bobičastim voćem, mlijekom i vrhnjem za šlag. "Sve je dobro, sve mi odgovara", otkrila je Marija. "Manje jedem šampinjone, ali mogu ih probati pojesti", zaključila je Lana.

Još članaka iz "Lifestyle"

Facebook