Prethodni članak
Sljedeći članak

'Izuzetno nas veseli što ćemo riješiti problem starog krova'

Na objektu od kapitalnog značaja za Općinu Kumrovec na stadionu u Razvoru u tijeku su radovi na mijenjanju krova koji bi trebali biti dovršeni do 15. prosinca


Radovi na zamjeni krovnog pokrova na stadionu u Razvoru u kojem se nalazi i Društveno-kulturni dom traju zadnjih mjesec dana i odvijaju se prema planu.

– Stvarno smo veseli zbog te investicije koju smo uspjeli ostvariti uz pomoć ministarstava, a isto tako i iz općinskog proračuna. Procijenjena vrijednost radova je negdje oko 60.000,00 eura + PDV. Na taj način riješit ćemo problem koji nam je već dugo iznad glava, a to je taj stari krov. Velika je to investicija i predviđeno je da pokrijemo dio zgrade koji smo obnovili u prvoj fazi radova –izvijestio je načelnik Kumrovca Robert Šplajt.

Slijede 3. i 4. faza uređenja

Radovi na zamjeni krovišta druga su faza investicije u društveno-kulturni dom u Razvoru za koji Općina ima i buduće planove:

– U trećoj i četvrtoj fazi su predviđene energetska obnova cijele zgrade, uređenje okoliša, asfaltiranje svih prilaznih cesta i parkirališta i uređenje jednog malog nogometnog, odnosno rukometnog igrališta u jedno multifunkcionalno igralište koje bi danas-sutra bilo prekriveno balonom – rekao je kumrovečki načelnik.

Još članaka iz "Kumrovec"

Facebook