Prethodni članak
Sljedeći članak

Fašničko veselje i u Konjščini: U moru šarenih maski izabrane najmaštovitije


Utorak je i u Konjščini bio rezerviran za fašničko ludovanje uz mnoštvo šarenih maski. Brojni mališani iz dječjeg vrtića, ali i oni nešto stariji iz Osnovne škole Konjščina, maštovitim su kreacijama ispunili prostor ispred općinske zgrade.

U moru šarenih, zabavnih i originalnih maski odabrane su one najljepše grupne i pojedinačne. Nagrade su dodijeljene najboljoj vrtićkoj grupnoj i najboljoj školskoj grupnoj maski. Također, izabrane su i tri najmaštovitije pojedinačne maske, ali i dvije nastavničke.

No, kako to obično biva u fašničkom veselju, baš nitko nije ostao zakinut jer su svi sudionici maskirane zabave bili počašćeni slatkišima i nezaobilaznim ukusnim krafnama.

- Kako i priliči fašničkoj ludoriji, pjesme i plesa nije nedostajalo, a svi su se sudionici itekako potrudili da svojim maskama privuku pozornost. Neki su se pošteno potrudili da budu drugačiji i originalni, a najviše pažnje privukli su oni najmanji, naši mališani iz dječjeg vrtića. Uz pomoć svojih teta osmislili su i izradili prave kreacije, kojima su ulili još više šarenila u fašničku povorku – poručila je načelnica Općine Konjščina Anita Krok.

Još članaka iz "Konjščina"

Facebook