Prethodni članak
Sljedeći članak

Provedite večer u Klanjcu uz predavanje o depresiji i monokomediju


Udruga “Korak po korak do zdravlja” nastavlja i u ovoj godini s aktivnostima u okviru projekta “Stručnjaci za roditelje: podrška roditeljima i osnaživanje obitelji”, ali tema je ovaj put svakako zanimljiva i sigurni smo da će predavanje i savjetovanje kliničke psihologinje Gordane Kamenečki biti korisno za sve naše građane. U utorak 6. veljače 2024. s početkom u 18:00 sati u dvorani Gradske knjižnice u Klanjcu govorit će se o depresiji i to u sklopu ciklusa predavanja psihijatrijskih tema “Kaput za dušu doktora Crkvenčića” koja se organiziraju u čast poznatog zagorskog psihijatra.

Udruga “Korak po korak do zdravlja” priključuje se tako inicijativi kojom se želi skinuti stigma s mentalnih bolesti koje danas pogađaju sve veći broj osoba. Depresija može pogoditi baš svakoga od nas, to nije znak slabosti i važno je da zabrinuti građani koji se nose s različitim poteškoćama razumiju kako nema ništa loše u tome da priznaju da ih nešto muči te da im je potrebna pomoć i podrška. I ovim susretom u organizaciji klanječke udruge za promicanje zdravlja želi se poručiti našim sugrađanima da je sasvim u redu potražiti pomoć.

Uz predavanje Gordane Kamenečki, o koroni i vremenu pandemije i izolacije duhovito i groteskno progovara i autorica teksta monokomedije “Kak me je vražja koruona obredila” Nada Jačmenica u izvrsnoj interpretaciji Dragice Crnogaj iz Amaterskog dramskog kazališta Sveti Križ Začretje.

Iz Udruge poručuju kako ćete se u utorak još jednom uvjeriti i da smijeh liječi!

Ulaz je slobodan i svi zainteresirani su dobrodošli!

Još članaka iz "Klanjec"

Facebook