Prethodni članak
Sljedeći članak

Općina Hum na Sutli gradi moderan pomoćni objekt uz nogometno igralište u Lastinama

Nogometaši Straže će do kraja godine kontejnere zamijeniti modernim sportskim objektom kakvog i zaslužuju


Do kraja godine bit će završena izgradnja sportskog objekta za nogometaše NK Straža u Lastinama. Radovi na njegovoj izgradnji napreduju vrlo dobro. - Objekt je pod dekom, napravljeni su svi prezidi, a sada se trenutno odvijaju unutarnji radovi, odnosno postavlja se sva potrebna instalacija. Sam objekt imat će oko 200 kvadrata korisnog prostora u kojem će biti smještene svlačionice, sanitarne prostorije, prostori za suce, delegate utakmica, zajednički prostor za potrebe nogometaša te ostali prostori. Objekt će zadovoljavati sve uvjete i kriterije koje diktira Hrvatski nogometni savez – rekao je načelnik Zvonko Jutriša.

Objekt je moguće nadograđivati
Bit će to jedan lijepi moderan sportski objekt, kakvog dečki i zaslužuju jer su do sada koristili kontejnere, koji nisu zadovoljavali njihove potrebe. - Objekt neće imati klasičan krov, nego ravan, kako bi se u svakom trenutku moglo na sportski objekt nadograditi dodatne prostore bude li potrebe. Kao npr. zatvoreni prostori za treniranje ili vježbanje, fitness centar i slično. Investicija je vrijedna 5,5 milijuna kuna, a osim samog objekta uključuje i izgradnju rasvjete za noćno igranje utakmica vrijednu cca 1,4 milijuna kuna te uređenje okoliša – istaknuo je Jutriša.


Reflektori za noćno igranje utakmica
Nogometno igralište osvjetljavat će 4 grupe reflektora ukupne LED rasvjetne snage 20 kw što je adekvatno klasičnoj rasvjeti od 100 kw. Reflektori će biti montirani na 20 metara visoke specijalne stupove za takve potrebe. U sklopu objekta sagradit će se mini uređaj za pročišćavanje otpadnih voda te vodosprema za prihvat procjednih voda koje se koristi za navodnjavanje travnatog terena. Ta će se voda reciklirati i ponovno koristiti za zalijevanje. Time će se napraviti i značajna ušteda jer se do sada godišnje za zalijevanje trošilo 60-ak tisuća kuna.

Još članaka iz "Hum na Sutli"

Facebook

IZVANREDNI DOGAĐAJI: -prometna nesreća na autocesti A3 na 198+000 km između čvora LUŽANI i čvora SLAVONSKI BROD ZAPAD u smjeru Lipovca. Vozi se uz ograničenje brzine 80 km/h;  -teretno vozilo u kvaru na autocesti A3 na 45+400 km između čvora O...

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program