Prethodni članak
Sljedeći članak

Mladen Grdović postaje član 'Četiri asa' umjesto pokojnog Rajka Dujmića!?


Mladen Grdović snimio je pjesmu s 4 Asa. Riječ je o pjesmi Vino na usnama koju je Grdović otpjevao u jednom zagrebačkom glazbenom studiju, piše Index, a fotoreporter Pixssela zabilježio je trenutke iz studija u kojima je Grdović pozirao s Juricom Pađenom i Vladom Kalemberom.

Inače, 4 Asa (Jurica Pađen, Vlado Kalember i Alen Islamović) početkom godine najavila su veliku turneju te novog člana koji će zauzeti mjesto preminulog Rajka Dujmića. "Kako nas je Rajko nažalost napustio, odlučili smo nakon nekog vremena početi razmišljati tko bi bio 4 Asa. Potom me nazvao Jurica i rekao da je Rajko nezamjenjiv i da ga nećemo mijenjati jer ga jedino mogu zamijeniti svi zajedno", rekao je tad Vlado Kalember, dok je Alen Islamović dodao da je "četvrti as zapravo tajna, odnosno iznenađenje za publiku".

Čini se da bi to mogao biti Mladen Grdović koji nastavlja s nastupima unatoč nedavnom padu na nastupu u Sloveniji. Sutra nastupa u Donjoj Stubici na Stubica festu, dok već sljedećeg vikenda nastupa u Zagrebu na Festivalu vatrometa, piše Index.

Još članaka iz "Glazba"

Facebook