Prethodni članak
Sljedeći članak

Glazbeni vikend u Zaboku koji ne smijete propustiti: Za odličnu zabavu pobrinut će se Neno Belan i Fiumensi


Pred nama je pravi glazbeni vikend u Zaboku, u sklopu manifestacije 'Svibanj u Zaboku'. U subotu, 14. svibnja, na Trgu K.Š. Đalskog koncert će održati Neno Belan.

– Iznimno se veselimo što ćemo u našem gradu ugostiti legendu hrvatske pop -rock glazbe. Naši dogovori sežu još od vremena adventa kada nismo uspjeli realizirati koncert zbog epidemioloških mjera, pa nas sad iznimno veseli što ćemo svi zajedno uživati u jednom veselom koncertu na otvorenom – poručili su iz Grada Zaboka ujedno pozivajući sve da dođu i dobro se zabave. Koncert počinje u 20 sati.

Nedjelja pak donosi nastup dvojca s A strane – Gorana Oreškovića i Josipa Palamete. – Emisija A strana uistinu je ponudila jedan novi prikaz hrvatske, kako zabavne, tako i rock glazbe, i iznimno nam je drago što ćemo uživati u vrsnim interpretacijama spomenutog dvojca. Jedna zanimljivost je zasigurno ta da je Josip Palameta trenutno u Torinu gdje će pjevati prateće vokale našoj predstavnici Miji Dimšić. – rekli su iz Grada. Vesele se, kažu, i nastupima puhača.

Osim najbolje glazbe, na trgu vas očekuje i bogata ponuda hrane i pića, kokica.

Još članaka iz "Glazba"

Facebook