Prethodni članak
Sljedeći članak

DRŽIMO FIGE: Naš Dino iz Huma na Sutli večeras uživo u Superstaru


U uzbudljivom recallu na RTL-u žiriju 'Superstara' predstavilo se najboljih 100 natjecatelja, no nakon a capella nastupa, grupnih izvedbi, suza, emocija i teških odluka, samo je top 12 kandidata, koji su pokazali koliko sjajno vladaju svojim glasom, scenom i energijom, uspjelo izboriti svoj nastup u emisijama uživo, a nakon što ih je dvoje u prošloj emisiji napustilo šou, ostalo ih je TOP 10.

Severina, Tonči Huljić, Nika Turković i Filip Miletić na njihove su nastupe ostali bez teksta, pustili suzu, zapljeskali i podijelili pregršt komplimenata te im poručiti kako baš svatko od njih može postati pobjednik i novi hrvatski superstar!

''Ovaj dio familije ide dalje! Bit će vam sve teže i nama će biti sve teže Samo gledajte pozitivno na život, na svoj talent i budite jako uporni u bilo čemu što u životu radite. I slijedite svoj san, slijedite svoj trenutak. I nikad se nemojte prestati boriti'', poručio im je Tonči Huljić nakon što su doznali da prolaze dalje.

Podsjetimo, među njih TOP 10 je i Dino Miklaužić iz Huma na Sutli. Dino je učenik srednje škole u Krapini, a ističe kako smatra da mu ''glazba teče niz vene''. Njegove druge dvije velike ljubavi su košarka i nogomet. Dino svira gitaru i klavir, a gledatelji RTL-a pamte ga kao pobjednika druge sezone dječjeg glazbenog showa Zvjezdice. U show se odlučio prijaviti kako bi se zabavio i proveo vrijeme s ljudima kojima je glazba strast, baš kao što je i njemu. Za pet godina vidi se u studiju kako stvara svoje pjesme. Ističe kako se zbog karijere nikad ne bi mijenjao te da glazba mora dolaziti izravno iz srca.

''Stvarno nisam mislio da ću dogurati ovako daleko!'', rekao je Dino.

Držimo mu fige, a vi glasajte za njega!

Još članaka iz "Glazba"

Facebook