Prethodni članak
Sljedeći članak

Volonteri uljepšali prostor oko Područne škole Krušljevo Selo

Akciju je provela udruga Petrože


I ove godine udruga Petrože – Krušljevo Selo uspješno je privela kraju aktivnosti koje su provodili u sklopu kampanje 'Hrvatska volontira', Hrvatskog centra za razvoj volonterska, koji je održan od 11. do 14. svibnja pod geslom 'Snaga volontiranja za otpornost i održivu budućnost!'

Udruga Petrože u tom razdoblju provela svoje aktivnosti uz moto 'Mladi za Selo 2.0' na području Krušljevog Sela i okolici Područne škole Krušljevo Selo. Uključilo se 11 volontera te su odrađeni svi zacrtani ciljevi i aktivnosti.

Tako su nabavljene su i posađene sadnice stabala koje će štititi grudobran parkinga škole od erozije. Obojani su i stupići parkinga škole i posađeno je cvijeće te je motivima cvijeća ukrašeno stepenište škole i betonska posuda za cvijeće.

Nakon trodnevnog rada i truda, volonteri udruge počašćeni su sa okrjepom i osvježenjem za trud. Ovim aktivnostima članovi udruge i volonteri obogatili su i uljepšali okoliš Područne škole i mjesta te opet doprinijeli razvoju pozitivne dobrobiti svojoj zajednici bez naknade.

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook