Prethodni članak
Sljedeći članak

[STUB - KULTURA] Posjetite izložbe, radionice i predstavu te otkrijte koliko znate o našem kajkavskom jeziku i lokalnoj baštini

Održava se završni festival projekta Stub - kultura uz bogata događanja


Ovog petka, 20. svibnja se u Donjoj Stubici održava završni Stub – kultura festival, kojim će se obilježiti završetak provođenja projekta Stub – kultura.

Program će se od 17 do 21 sat odvijati u Društvenom centru u Fellerovoj zgradi kao i u Parku obitelji Feller.

Od 17 sati u Društvenom centru moći ćete razgledati izložbu radova polaznika radionica Arheološka slagalica, Vinorel tehnika slikanja i Kreativnih radionica za djecu.

U Parku obitelji Feller od 17 do 18.30 sati bit će organizirane kreativne radionice za djecu, a potom od 18 do 19.30 sati radionica o jeziku Kajkavski naš svagdašnji. Od 18.30 do 19.30 sati na rasporedu je radionica interpretacije lokalne baštine, u sklopu koje je organizirana vođena šetnja Donjom Stubicom, uz napomenu da se za istu potrebno prijaviti, jer je maksimalan broj sudionika 15.

Na pozornici ispred Društvenog centra u 20 sati igrat će predstava Münchhausen, redatelja Borisa Kovačevića u kojoj igra Vilim Matula.

Svakako dođite i pogledajte čime su se polaznici radionica u sklopu ovog projekta bavili, priuštite svojim najmlađima da se okušaju u kreativnim radionicama, otkrijte koliko znate o našem kajkavskom jeziku, ali i o lokalnoj baštini te naposlijetku uživajte u odličnoj predstavi.

Nositelj projekta Stub - klutura je Udruga Kajkaviana, a partneri su Udruga Baltazar, Multimedijalni centar Stub – klub te Grad Donja Stubica.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook