Prethodni članak
Sljedeći članak

GFUK donio četiri predstave na 14 lokacija pod vedrim nebom Zagorja!


Proteklog je vikenda, predstavama u Brdovcu, Gornjoj Stubici, Zlataru, Pregradi, Konjščini i Klanjcu, završilo četvrto izdanje ljetnog Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju. I ove godine, GFUK je omogućio, zajedno s partnerima, vrhunske kazališne predstave pod vedrim nebom, koje su oduševile posjetitelje. 

– Od proljeća, kada je održano 17. izdanje Glumačkog festivala u Krapini i po Zagorju, pa do danas obišli smo gotovo svaki kutak Zagorja – kažu organizatori, a mogućnost brojnim gledateljima da predstave pogledaju potpuno besplatno u ovom ljetnom izdanju omogućile su općine, gradovi i turističke zajednice koje su predstave ugostile.

Ove godine bili su to vrlo atraktivni naslovi 'Prekid preko veze' Kazališta Moruzgva, zatim 'Sretni ljudi' Lectirum Teatra, 'Kaj je ljubav' Kulturne udruge GFUK i ZGK Komedija te 'Otvoreni brak' Gala teatra.

Predstave su prvog vikenda festivala igrane u Krapini, Petrovskom, Kumrovcu, Novom Golubovcu, Kraljevcu na Sutli, Desiniću, Bedekovčini i Mariji Gorici, a ovog vikenda u Brdovcu, Gornjoj Stubici, Zlataru, Pregradi, Konjščini i Klanjcu.

Ovaj jedinstveni festival, koji podupire kazališnu kulturu i donosi predstave na sam kućni prag, još jednom je pokazao da su Zagorci željni dobrih kazališnih komada, stoga je i ovo, četvrto izdanje ljenotg dijela festivala, bilo vrlo uspješno i posjećeno.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook