Prethodni članak
Sljedeći članak

[FOTOGALERIJA] Mnoštvo mališana pjesmom i plesom ispisalo još jednu Božićnu bajku u Gupčevom kraju


Još jednu Božićnu bajku u Gupčevom kraju ispisalo je mnoštvo mališana koji su se okupili oko prigodnog programa, ali i Djeda Mraza, u Sportskoj dvorani u Donjoj Stubici.

Pravi božićni program, uz puno pjesme i plesa te pokoju recitaciju i igrokaz pripremili su Dječji vrtić Bubamara iz Donje Stubice, Dječji vrtić Jurek iz Gornje Stubice, Osnovna škola Donja Stubica te Osnovna škola Matije Gupca Gornja Stubica, kao i Stubičke mažoretkinje Shelly.

Djeca su se rado fotografirala s Djedom Mrazom, a vrlo popularan bio je i Balonko te facepainting, gdje se čekalo u redu.

Neki su se okušali i u kreativnim božićnim radionicama, a na kraju programa sve je oduševila zanimljiva predstava 'Djed Mraz traži sobove', u režiji i glumi Zorana Pribičevića.

Oni malo stariji počastili su se domaćim zagorskim ginom ili pak vinom stubičkih vinara, a kupovali su se i domaći kolači te med i vina domaćih OPG – ova te prigodni ukrasi i pokloni za Božić.

U večernjim satima održan je već tradicionalan božićni koncert pijaniste Vitomira Ivanjeka, ovoga puta u Župnoj crkvi svetog Jurja u Gornjoj Stubici.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

Još članaka iz "Događanja"

Facebook