Prethodni članak
Sljedeći članak

Od radionica do sajma: Sutra počinje 'Božić u Pregradi'


U posljednjem tjednu pred Božić, posjetitelji programa „Božić u Pregradi“ mogu uživati u tradicionalnom koncertu Glazbene škole Pregrada, koji će se održati u auli Srednje škole Pregrada u utorak u 19,30 sati. U srijedu Učenički dom u Pregradi organizira radionicu izrade ukrasnih kuglica za Božić kroz radionicu „Božić u staklenci“ s početkom u 19 sati.

Predstavljanje serijala Marija Kroga „Baičini recepti“ – Pregrada, u organizaciji Turističke zajednice Srce Zagorja i Pučkog otvorenog učilišta Pregrada, predviđeno je za četvrtak u 18 sati Gradskoj knjižnici Pregrada. U 19,30 sati, također u četvrtak 21. prosinca Učenički dom kroz program „Slatki češari“ nastavlja sa svojim blagdanskim programom.

U petak, 22. prosinca, u Osnovnoj školi Janka Leskovara održat će se predstava i sajam s početkom u 12,10 sati.

Subota, dan pred Badnjak, bit će bogata sadržajima. Tako će građani i građanke od 9-12 sati moći pomoći kroz humanitarnu akciju prikupljanja donacija „Božić za sve“ u organizaciji FM SDP-a Pregrada, dok će se tradicionalni Božićni sajam održati na Trgu Gospe Kunagorske od 10-13 sati.

Sveta misa u subotu služit će se od 17 sati, nakon ćega ćemo moći prisustvovati tradicionalnom Božićnom koncertu. U 19 sati upalit ćemo i posljednju svijeću na adventskom vijencu na Trgu Gospe Kunagorske, a za ugodno druženje pobrinut će se Udruga kostelskih žena i članovi povijesne postrojbe Kostelska pištola – Keglevićeva straža Kostel.

U noći s nedjelje na ponedjeljak svi koji se zateknu u Kostelu moći će uživati u vatrometu iznad zidina Kostelgrada u organizaciji Kostelske pištole – Keglevićeve straže Kostel.

Podsjećamo da se ove godine program proteže i nakon Božića te u siječnju 2024. godine.

Još članaka iz "Događanja"

Facebook