Prethodni članak
Sljedeći članak

Vozači stari 70 i 69 godina zajedno pili, potukli se i na kraju izazvali prometnu nesreću


Dvojica prilično pijanih umirovljenika posvađali su se u prometu nakon što su zajedno pili u birtiji, objavila je policija.

''U četvrtak, 25. svibnja oko 19.30 sati, na glinskom području u mjestu Gornji Viduševac, dvojica muškaraca starosti 69 i 70 godina su narušavali javni red i mir tako što su se međusobno fizički sukobili zbog prometnih nesuglasica, nakon čega su sudjelovali u prometnoj nesreći s materijalnom štetom.

Do nesreće je došlo kada je 69-godišnjak automobilom sisačkih registracija obilazeći automobil kojim je upravljao 70-godišnjak sletio u odvodni kanal.

Vozači su alkotestirani te je 69-godišnjaku izmjerena koncentracija alkohola od 1,71 promila, a 70-godišnjaku koncentracija alkohola od 2,42 promila. Kako je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozači su smješteni u posebne prostorije nadležne policijske postaje.

Zbog počinjenih prekršaja sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakonu o sigurnosti prometa na cestama protiv obojice slijedi optužni prijedlog nadležnom Općinskom sudu''. – piše policija (PU sisačko – moslavačka)

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook