Prethodni članak
Sljedeći članak

Pravda je spora ali dostižna! Policija riješila slučaj pokušaja ubojstva star 25 godina


Policija je objavila da je riješila jedan slučaj iz 1998. godine, a u pitanju je pokušaj ubojstva i to iz koristoljublja.  

''Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenom 56-godišnjakinjom i 52-godišnjakom s koprivničkog područja zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teško ubojstvo u pokušaju.

Sumnja se da je osumnjičena iz koristoljublja, u namjeri da se domogne zajedničke imovine koju je posjedovala sa 60-godišnjakom, potaknula osumnjičenog 52-godišnjaka da izvrši njegovo ubojstvo. Nakon toga je 52-godišnjak 15. svibnja 1998. godine, nedaleko Koprivnice, iz dugog vatrenog oružja ispalio dva hitca u 60-godišnjaka koji je tom prilikom zadobio lakše ozlijede.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teško ubojstvo u pokušaju i poticanja na isto kazneno djelo protiv osumnjičenih je podnijeto posebno izviješće nadležnom državnom odvjetništvu te su predani pritvorskom nadzorniku.'' – pipe na svojim stranicama PU koprivničko – križevačka.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook