Prethodni članak
Sljedeći članak

OBRAT: Muškarac pronađen kod Zapadnog kolodvora je ubijen


Iako je prema prvim informacijama iz PU zagrebačke jučer stigla informacija da 38-godišnji muškarac koji je pronađen u petak kasno popodne u ruševnoj kućici na Trgu Francuske Republike nije preminuo nasilnom smrću, danas se dogodio obrat, piše Jutarnji.

Izboden je nožem jer je na njegovu tijelu pronađeno više ubodnih rana, a da sve upućuje na stravično kazneno djelo, pokazala je i obdukcija na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku na Šalati! Kako su do sada otkrili kriminalisti kroz istraživanje i nakon intenzivnog policijskog očevida, sumnja je bačena na 65-godišnjaka koji je uhićen i trenutno se nalazi u službenim prostorijama policije na kriminalističkom istraživanju.

Slažući mozaik cijelog horora, do sad je otkriveno da je Dražen G., kako doznaje Jutarnji, izboden još prije tri tjedna tijekom verbalne prepirke sa 65-godišnjakom i to na njegovoj adresi stanovanja u Jagićevoj ulici.
- Od posljedica ranjavanja, nakon 20 dana 38-godišnjak je preminuo 16. veljače na adresi na Trgu Francuske Republike - kažu kratko iz PU zagrebačke podsjećajući da je istraživanje u tijeku.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook