Prethodni članak
Sljedeći članak

Jako pijana vozačica zabila se autom u autobus


Foto: Pixsell (Ilustracija - arhiva. Fotografija nema nikakve veze s navedenim događajem)

Poprilično pijana vozačica skrivila je tešku prometnu nesreću zaletjevši se automobilom u autobus, a slučaj je na kraju završio na sudu.

Kako prenosi Danica.hr, prema presudi ona je u studenome oko 18.20 sati “upravljala osobnim automobilom prometnom trakom za lijevo južnog kolnika Zagrebačke avenije u smjeru istoka u Zagrebu, premda je imala najmanje 1,81 g/kg alkohola u krvi“.

“Dolaskom do stupa javne rasvjete broj 135 na dionici između raskrižja s Ulicom hrvatskog sokola i Ulicom Hrgovići, uslijed alkoholiziranosti propustila je brzinu kretanja vozila prilagoditi gustoći prometa i situaciji u prometu (zaustavljeno vozilo).

Uslijed toga je prednjim djelom vozila naletjela na stražnji dio autobusa koji je u trenutku naleta bio zaustavljen zbog kolone vozila ispred sebe. U prometnoj nesreći je vozačica zadobila teške tjelesne ozljede”, navela je sutkinja u presudi.

Vozačica (58) je proglašena krivom i kažnjena sa 1710 eura te mora platiti 216 eura prekršajnih troškova. Izrečena joj je i tromjesečna zabrana upravljanja. Presuda je nepravomoćna.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook