Prethodni članak
Sljedeći članak

[IZ POLICIJSKE BILJEŽNICE] Jedna osoba ozlijeđena

Na prometnicama naše županije zabilježeno je šest prometnih nesreća.


Tijekom proteklog vikenda od kriminaliteta evidentirana su dva kaznena djela prijevare, jedno kazneno djelo računalne prijevare, jedno kazneno djelo krađe i jedno kazneno djelo teške krađe, objavila je PU KZ na svojim stranicama.

Na prometnicama naše županije zabilježeno je šest prometnih nesreća.

Pet prometnih nesreća bilo je s materijalnom štetom te su se dogodile u Bračku na DC 14 zbog ne držanja dovoljnog razmaka između vozila, u Krapini i Donjoj Stubici zbog ne kretanja vozilom sredinom obilježene prometne trake, u Velikoj Vesi uslijed ne držanja vozila na dovoljnoj udaljenosti od desnog ruba kolnika te u Zlataru zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika. Vozači koji su skrivili prometne nesreće u Donjoj Stubici i Krapini upravljali su vozilom s 1,04 i 1,54 promila alkohola u organizmu.

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Selnici uslijed neprilagođene brzine, vozač koji je upravljao vozilom s 1,56 promila alkohola u organizmu sletio je vozilom s kolnika i zadobio lakše tjelesne ozljede.

Od počinjenih prekršaja za izdvojit je jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Od ostalih događaja zabilježen je jedan požar bez štete, odnosno požar čađe u dimnjaku obiteljske kuće u Svetojurskim Vrhima.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook