Prethodni članak
Sljedeći članak

"MIRIŠLJAVI DIVLJAK": Krao na vreće skupih parfema, a onda u policiji iščupao vrata iz okvira!

Ukrao je parfeme zajedno vrijedne oko 60 tisuća kuna...


Divljak i lopov, moglo bi se u dvije riječi opisati 21 – godišnjaka koji je uhićen jer je u trgovačkim centrima u Varaždinu i Karlovcu krao skupe parfeme.

Policija osnovano sumnja da je 21-godišnjak 1. veljače ove godine u prodavaonici u trgovačkom centru kraj Varaždina, s polica počeo uzimati bočice parfema te ih je nastavio uzimati i kada su mu prišle zaposlenice kako bi ga spriječile u krađi.  Potom se udaljio odnoseći otuđene parfeme (vrijednost veća od 2900 kuna), objavio je DORH.

Zatim je u drugoj prodavaonici s polica uzeo parfeme u vrijednosti većoj od 26 tisuća kuna te krenuo prema izlazu, ali su ga zaposlenice pokušale spriječiti. Tada je mladić snažno odgurnuo jednu zaposlenicu pri čemu mu je pukla vreća i pala na pod pa je napustio prodavaonicu bez parfema.

Dan prije je u jednoj prodavaonici u trgovačkom centru u Karlovcu, s polica uzeo parfeme u vrijednosti većoj od 30.000 kuna i krenuo prema izlazu, no zaustavila ga je zaposlenica koju je on potom više puta udario rukom i snažno odgurnuo te uspio pobjeći odnoseći sa sobom parfeme. Kad su ga uhitili, onda je napravio pravi „karneval“: 8. veljače u prostoriji policijske postaje rukama uhvatio metalnu cijev na vratima i iščupao vrata iz okvira.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila osumnjičenom 21-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook