Prethodni članak
Sljedeći članak

Iskakanje sa traktorske prikolice završilo teškom ozljedom, kao i pad s motora

Na prometnicama naše županije zabilježeno je šest prometnih nesreća.


Policijska uprava Krapinsko-zagorska izvijestila je o događanjima tijekom vikenda.

Tijekom proteklog vikenda od kriminaliteta evidentirano je jedno kazneno djelo krivotvorenja isprave, jedno kazneno djelo teške krađe, jedno kazneno djelo krađe, jedno kazneno djelo nedozvoljene uporabe osobnih podataka i dva kaznena djela oštećenja tuđe stvari.

Na prometnicama naše županije zabilježeno je šest prometnih nesreća.

Četiri su bile s materijalnom štetom i dogodile su se dvije u Donjoj Stubici, jedna uslijed neprilagođene brzine te jedna uslijed nepropisne radnje vozilom, zatim u Zlatar Bistrici zbog nepropisne vožnje u natrag i u Stubičkoj Slatini zbog kretanja vozilom preblizu desnom rubu kolnika. 

U prometnoj nesreći do koje je došlo u Jakuševcu Zabočkom uslijed ne kretanja motociklom uz desni rub kolnika, vozač motocikla sletio je s kolnika i pritom zadobio teške tjelesne ozljede.

U subotu, 30. travnja, oko 19 sati, u Jakuševcu Zabočkom, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Do prometne nesreće je došlo jer se 22-godišnji hrvatski državljanin upravljajući motociklom prije stjecanja prava na upravljanje kretao preblizu desnom rubu kolnika, zatim u nepreglednom zavoju prešao van ruba kolnika na travnatu površinu gdje je motociklom udario u dvorišnu ogradu, prilikom čega je došlo do pada motocikla i motocikliste. Vozilom hitne medicinske pomoći 22-godišnjak prevezen je u Opću bolnicu Zabok gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozlijede te je zadržan na daljnjem liječenju.

Zatim, također teške tjelesne ozljede zadobila je jedna osoba u prometnoj nesreći do koje je došlo u Žutnici zbog iskakanja sa traktorske prikolice.

U subotu, 30. travnja 2022. godine oko 13 sati u Žutnici, došlo je do prometne nesreće u kojoj je 54-godišnji hrvatski državljanin zadobio teške tjelesne ozljede.
 
Do prometne nesreće je došlo na kolniku makadamske ceste, gdje je 49-godišnji hrvatski državljanin, vozač traktora s pridodanom poluprikolicom na rudu poluprikolice prevozio 54-godišnjeg putnika, koji je nakon zaustavljanja traktora skočio s ruda poluprikolice i pao na kamenito tlo prilikom čega je zadobio teške tjelesne ozljede.
 
Vozač 54-godišnjak je prevezen je vozilom Hitne medicine pomoći u Opću bolnicu Zabok.

Od počinjenih prekršaja za izdvojit je jedan prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook