Prethodni članak
Sljedeći članak

Detalji požara kod Začretja: Gori krov staje. Vlasnici pružena medicinska pomoć


Kao što smo već izvijestili, u nedjelju prijepodne, nešto iza 11 sati, došlo je do požara na gospodarskom objektu u Komoru Začretskom na kućnom broju 37. Vatrogasci su odmah izašli na teren te je u tijeku gašenje požara koji je u ovim trenucima pod kontrolom, a prema neslužbenim informacijama izgorio je krov ogromne staje, veličine 20 x 6 metara.

Također neslužbeno, uz krov, zapalilo se i izgorjelo je samo sijeno te u požaru nema ozlijeđenih osoba, niti domaćih životinja.

Ipak, mještani su nam rekli kako je vlasnica, koja je inače starija osoba i živi sama, zatražila liječniku pomoć. - Došla je Hitna jer joj je pozlilo, odnosno, ona ima visoki tlak koji joj je sad naglo skočio radi stresa kojeg je doživjela pa su zvali Hitnu- ispričao nam je jedan od mještana.

Iz Policijske uprave Krapinsko - zagorske potvrdili su nam kako su dojavu o požaru zaprimili oko 11:30 sati te da su policijski službenici također na mjestu događaja, no, za sada ni od policije nema detaljnijih informacija.

Više informacija, kao i sam uzrok požara, znat će se nakon očevida, koji u ovim trenucima još ne može ni početi, budući se požarište 'dogašava', a potom se mora i ohladiti.

Pročitajte još:

UPRAVO: Gori gospodarski objekt kod Svetog Križa Začretja!

Još članaka iz "Crna kronika"

Facebook