Prethodni članak
Sljedeći članak

Županijska delegacija službeno posjećuje Republiku Srpsku

Delegacija Krapinsko-zagorske županije predvođena županom, mr.sc. Sinišom Hajdaš Dončićem, posjetit će Banja Luku. Tijek


Delegacija Krapinsko-zagorske županije predvođena županom, mr.sc. Sinišom Hajdaš Dončićem, posjetit će Banja Luku. Tijekom posjeta župan će se susresti s potpredsjednicom Vlade Republike Srpske (BiH) te ministrom trgovine i turizma u Vladi Republike Srpske (BiH) te gradonačelnikom Banja Luke.

U okviru službenog posjeta krapinsko-zagorskog župana održat će se i susreti 20-tak vodećih gospodarstvenika Krapinsko-zagorske županije i Republike Srpske (BiH) u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Krapina te Privredne komore Republike Srpske (BiH), a koji će ovom prilikom održati i cijeli niz sastanaka s predstavnicima tvrtki koje su zainteresirane za konkretiziranje poslovne suradnje.

U sklopu cjelodnevnih aktivnosti u Banja Luci održat će se i prezentacija zagorskog turizma s posebnim naglaskom na najzvučnije zagorske turističke brendove – toplice, agroturizam, gastronomiju i najposjećeniji Muzej u Hrvatskoj, Muzej krapinskih neandertalaca.

Još članaka iz "Business"

Facebook