Prethodni članak
Sljedeći članak

"Zagorje – bajka na dlanu" u Amsterdamu i Bruxellesu

Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, uz potporu Glavnog ureda HTZ-a, pod sloganom "Zagorje – bajka na dlanu" održati će prezentacije turističke ponude Zagorja u Amsterdamu 20. veljače i u Bruxellesu 22. veljače.


Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, uz potporu Glavnog ureda HTZ-a,  pod sloganom "Zagorje – bajka na dlanu"  održati će prezentacije turističke ponude Zagorja u Amsterdamu 20. veljače i u Bruxellesu 22. veljače.

Predstavljanje zagorskog turističkog gospodarstva koordinira Turistička zajednica Krapinsko-zagorske županije, a u delegaciji će biti i višestruko nagrađivani zagorski kuhari Ivica Žulj iz Terma Jezerčica i Tomislav Kožić iz Bluesun hotela Kaj koji će se pobrinuti za gastronomsku komponentu prezentacije.

Za prezentaciju naše enološke ponude pobrinuli su se vinarije, Bolfan Vinski Vrh , Vinarija Vuglec i Bodren d.o.o. Hum na Sutli, te Restoran „ RIBIČ“. Prezentirati će se i eko sokovi trgovine „Bobo“, kao i domaća žestoka pića seoskog gospodarstva „Lojzekova hiža“. Glazbeni prezenter Zagorja  bit će porinovac Tomislav  Goluban. 

Najbolje od ponude Hrvatskog zagorja, predstaviti će i ponuditi hotelske kuće; Terme Tuhelj, Terme Jezerčica, Bluesun Hotel Kajd Marija Bistrica, Toplice Hotel i Villa Magdalena iz Krapinskih Toplica  i Vuglec Breg , Krapina.

Cilj je prezentacije upoznati turističke djelatnike i javnost Belgije i Nizozemske

Još članaka iz "Business"

Facebook