Prethodni članak
Sljedeći članak

Vladimir Vidović novi je predsjednik Udruženja obrtnika

Udruženje obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj je 10. veljače 2015. godine održalo svoju 14. po redu u mandatu 2010.-2014. S


Udruženje obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj je 10. veljače 2015. godine održalo svoju 14. po redu u mandatu 2010.-2014. Sjednicu Skupštine, te Konstituirajuću sjednicu Skupštine za mandatno razdoblje 2014.-2018.

Nakon razrješnice dužnosti desetogodišnjeg predsjednika Udruženja Stjepana Mužeka, g. Mužek se zahvalio svima na dosadašnjoj suradnji i ukazanom povjerenju u protekla dva i pol mandata. Ukratko se osvrnuo na postignuto, kazao je da je radio kako je najbolje mogao, a posebno ističe pozitivnu suradnju s predsjednikom OKKZŽ Davorom Pleškom.

Oprostio se od članova Skupštine, Upravnog i Nadzornog odbora Udruženja, te im zaželio daljnji uspješan rad.  Za novog predsjednika Udruženja obrtnika grada Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj izabran je Vladimir Vidović, vlasnik obrta „Vidović“ proizvodnja, servis i trgovina iz Jazvina 16, Radoboj kojeg je osnovao prije 22 godine, kao servis malih kućanskih aparata, a koji je do danas izrastao u konkurentnog proizvođača opreme za ugostiteljstvo od inoxa.

Dugogodišnji je član tijela Udruženja obrtnika Krapina, Upravnog odbora i Skupštine, a funkciju potpredsjednika Udruženja obnaša od 2005. godine. Novi predsjednik za mandatno razdoblje 2014. – 2018. je zahvalio prisutnim članovima na ukazanom povjerenju, istaknuo je da je biti predsjednik takve institucije velika čast, ali i zahtjeva veliki napor, rekao je da će dati sve od sebe da ispuni već postavljene ciljeve, završetak otvorenih projekata. Za potpredsjednika Udruženja izabran je Tomica Jurinjak.

Konstituirana Skupština za mandatno razdoblje 2014.-2018. je u sljedećem sastavu: Tomica Jurinjak, Nevenka, Zubić, Mario Kiseljak, Željko Šalković, Tomislav Horvat, Darko Bolfek, Damir Čuček, Dejan Krkalo, Slaven Svečnjak, Milan Frljužec, Drago Petek, Branko Šimunić, Ivanka Tušek, Branko Posilović, Mirko Kuhar, Zvonko Semenić, Mario Petek, Stjepan Kunštek i Krunoslav Katalenić.  

Članovi Upravnog odbora su: Tomica Jurinjak, Mario Kiseljak, Liljana Cvrtila, Ivan Bajsić, Mario Petek, Marlis Vučajnk, Tomislav Horvat, Željko Šalković i Milan Frljužec. Članovi Nadzornog odbora su: Silvija Sirovec, Nevenka Zubić i Slaven Svečnjak.

Gost na sjednici bio je predsjednik Obrtničke komore Krapinsko-zagorske županije Davor Pleško koji se obratio s nekoliko riječi. Osvrnuo se na proteklo mandatno razdoblje, na probleme s kojima su se susretali, novi Zakon o obrtu, smanjenje komorskog doprinosa, te kupnja vlastitog prostora u ulici Frana Galovića.

Čestitao je novoizabranom predsjedniku Udruženja i novim članovima tijela, te je prenio pozdrave i čestitke predsjednika HOK-e Dragutina Ranogajca koji je svima zaželio konstruktivan rad.

Još članaka iz "Business"

Facebook

 
iz valute
u valutu

Tečajna lista služi isključivo u informativne svrhe i podliježe promjeni bez prethodne najave. Zagorje.com ne može jamčiti točnost tečajne liste koju koristi konverter. Prije provođenja stvarnih transakcija potrebno je provjeriti trenutni tečaj kod službene ustanove. Tečajna lista dohvaćena je prema online podacima Hrvatske narodne banke.

mojtv.hr - kompletan tv program