Prethodni članak
Sljedeći članak

Susret zagorskog župana i delegacije Sisačko – moslavačke županije

Povodom otvaranja Zagorskog gospodarskog zbora u Krapini, župan mr.sc. Siniša Hajdaš Dončić primio je delegaciju Sisačko


Povodom otvaranja Zagorskog gospodarskog zbora u Krapini, župan mr.sc. Siniša Hajdaš Dončić primio je delegaciju Sisačko – moslavačke županije u sastavu: Marina Lovrić Merzel, sisačko – moslavačka županica, Željko Kardaš, predsjednik Županijske skupštine, Željko Marjanović, šef kabineta županije, mr.sc. Zoran Vasić, v.d. pročelnika Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo i vodno gospodarstvo, Ivor Stanivuković, direktor Turističke zajednice.

U neformalnom razgovoru, župan Siniša Hajdaš Dončić istaknuo je važnost susreta gospodarstvenika i razvoj investicija za što brži gospodarski oporavak. Sisačko – moslavačka županica Marina Lovrić Merzel istaknula je želju za daljnjom uspješnom suradnjom te se zahvalila za partnerstvo u organizaciji Sajma zadrugarstva, obrtništva i turizma u Sunji. Dodala je kako je pozitivno razmijeniti iskustva te da možemo mnogo naučiti jedni od drugih.

Oboje su naglasili kako je za daljnji napredak iznimno važna decentralizacija regija te jačanje regionalne uprave, što pokazuju i primjeri dobre prakse iz sjevernih zemalja EU. Nakon prijateljskog susreta krenuli su na otvorenje 18. Zagorskog gospodarskog zbora.

Još članaka iz "Business"

Facebook