Prethodni članak
Sljedeći članak

Maraska gasi proizvodnju u Doni, bez posla ostaje 40 radnika?

Nakon par mjeseci odvijanja proizvodnje koju je u pogonu gornjostubičke Done organizirala Maraska, ista bi u narednim danima trebala prestati,..


Nakon par mjeseci odvijanja proizvodnje koju je u pogonu gornjostubičke Done organizirala Maraska, ista bi u narednim danima trebala prestati, neslužbeno doznaje Radio Stubica

To bi bilo već drugi puta u zadnjih godinu dana da dolazi do gašenja proizvodnje u prostorima gornjostubičke Done, koja je nekada bila poznata i priznata tvornica za preradu voća i proizvodnju sokova u svjetskim razmjerima.

Prema riječima načelnika općine Gornje Stubice Jasmina Krizmanića, i do općinskog vodstva su došle neslužbene najave o mogućem gašenju proizvodnje, no nemaju konkretnih informacija jer za sada usprkos pokušajima ne uspijevaju uspostaviti kontakt s Upravom Maraske.

Podsjećamo, kada je početkom ljeta obnovljena proizvodnja u Doni, iz Maraske je rečeno da je ona probnog karaktera, te da će se do kraja godine donijeti odluka o njezinoj isplativosti. Inače Maraska je u obnovljenoj proizvodnji u prostorima Done u Gornjoj Stubici zaposlila 40-tak radnika.

Još članaka iz "Business"

Facebook