Prethodni članak
Sljedeći članak

Legalizirana gradnja bazena u Krapinskim Toplicama

Čini se da je tvrtka Aqua Vivae, domaćeg poduzetnika Dragutina Plahutara, dobila zeleno svjetlo za nastavak gradnje baze


Čini se da je tvrtka Aqua Vivae, domaćeg poduzetnika Dragutina Plahutara, dobila zeleno svjetlo za nastavak gradnje bazenskog kompleksa u Krapinskim Toplicama, nakon što je vječno gradilište zatvoreno pred sam kraj prošle godine i to nakon prijave Općine Krapinske Toplice.

Kako saznajemo od načelnika Krapinskih Toplica Vladimira Huzaka, investitor je ishodio lokacijsku dozvolu, a na pitanje može li nastaviti gradnju kratko nam je odgovorio da o tome odlučuje građevinska inspekcija. Do zaključenja broja, nismo uspjeli kontaktirati investitora, Dragutina Plahutara, kako bi nam potvrdio ili demantirao informacije, no ukoliko je ishođena lokacijska dozvola, time su legalizirani trenutno sagrađeni objekti te mu je potrebna još samo potvrda na glavni projekt nakon čega bi mogao nastaviti gradnju započetih bazenskih kompleksa.

Kako neslužbeno saznajemo, to je samo formalnost.Tvrtka Aqua Vivae gradi kompleks zatvorenih i poluotvorenih bazena u kojem će se nalaziti: olimpijski bazen, bazen s valovima, otvoreni bazen sa ležaljkama i mlaznicama za masažu, bazen s toboganom, vodenim brzacima i ostalim vodenim atrakcijama, bazen za djecu i ronilački bazen, wellnes, fitness, saune, ledene sobe, sunčalište na krovnoj terasi te prateći ugostiteljski sadržaji.

Prije nekoliko tjedana, investitor Plahutar e-mailom nam je odgovorio da s radovima počinje odmah po primitku dozvolu, a da će rok završetka radova uskladiti s rokom završetka izgradnje pristupne ceste.

Piše: Mirjana Bašak

Još članaka iz "Business"

Facebook