Prethodni članak
Sljedeći članak

Informativna radionica "PODUZETNIČKI IMPULS"


Zagorska razvojna agencija d.o.o. u suradnji sa Ministarstvom poduzetništva i obrta organizira prezentaciju Programa poticanja poduzetništva i obrta za 2013. godinu pod nazivom PODUZETNIČKI IMPULS.

Informativna radionica namijenjena je poduzetnicima s područja Krapinsko zagorske županije te će se održati 1. ožujka 2013. godine s početkom u 13:30 sati u Krapini, u Maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta, Šetalište hrvatskog narodnog preporoda 13.

Na radionici će ispred Ministarstva poduzetništva i obrta sudjelovati gospodin Dražen Pros, zamjenik ministra, i gospođa Danijela Žagar. U prvom dijelu informativne radionice bit će prezentirani dostupni natječaji unutar Poduzetničkog impulsa, dok je drugi dio namijenjen interakciji poduzetnika i predstavnika Ministarstva. 

Poduzetnički impuls – Program poticanja poduzetništva i obrta za 2013. godinu izrađen je kao prijelazni programski dokument uoči ulaska Hrvatske u EU, a istim je predviđeno ukupno 730.573.134 kn bespovratnih sredstava namijenjenih subjektima malog gospodarstva.

Prijave za sudjelovanje na informativnoj radionici primaju se do 28. veljače na e-mail [email protected], a prijavni obrazac, zajedno s pozivom možete naći na www.zara.hr.

Još članaka iz "Business"

Facebook