Prethodni članak
Sljedeći članak

Glasujmo za Zagorce i pomozimo im da pobijede na natječaju

U finale velikog natječaja za dodjelu donacije „Moj motiv 2.0.“, namijenjenog hrvatskim obrtnicima, sa svojim radom ušli su Vedran Erceg (24) iz Krapine i Timo Škrlec (25) iz Marije Bistrice.


Cilj natječaja je potaknuti stvaranje novih proizvoda koji uspješno spajaju tradicionalno obrtničko umijeće i suvremeni dizajn čime se podržava domaća proizvodnja i povezivanje obrtništva s dizajnom. Vedran Erceg, student zagrebačkog Studija dizajna i Timo Škrlec, stolar i vlasnik obrta „Namještaj Armarion“ sa svojim su posljednjim projektom, stolom Aree , uvršteni u dest najboljih radova od kojih će pobjednike odabrati javnost glasanjem za svoje favorite putem društvene mreže Facebook.

Prototip stola Aree u potpunosti je izveden ručno, bez korištenja CNC tehnologije, što mnogo govori o izvanrednim stolarskim vještinama u koje bi mnogi posumnjali obzirom na Timove godine.

Za profinjenost forme i izbor vrhunskih materijala, masivnog drva i umjetnog kamena Kerrocka, zaslužan je Vedran, kojemu osvajanje nagrade na ovom natječaju ne bi bilo prvo takvo iskustvo u tek započetoj karijeri.

Stol „Aree“ odlikuju konstruktivne kvalitete i vizualna privlačnost koja oduzima dah, stoga pomozimo našim mladim talentima da osvoje sredstva za serijsku proizvodnju i podržimo njihov proizvod svojim glasom na ovom LINKU .

Detalje o Natječaju možete pročitati ovom LINKU

   

Još članaka iz "Business"

Facebook