Prethodni članak
Sljedeći članak

Gašenje proizvodnje u Doni: Načelnik Krizmanić uputio dopis Upravi Maraske

Nakon par mjeseci odvijanja proizvodnje koju je u pogonu gornjostubičke Done organizirala Maraska, proširile su se neslužbene najave o njezinom gašenju.


Nakon neslužbenih najava gašenja proizvodnje u prostoru gornjostubičke Done od strane Maraske, te nakon neuspjelih pokušaja uspostave kontakta s Upravom Done na tu temu, iz općine Gornje Stubice uputili su službeni dopis na predsjednika Uprave Maraske, javlja Radio Stubica

"Obraćamo vam se sa zamolbom da nas izvjestite o vašim daljnjim planovima o proizvodnji u prostoru Done, tj. da li ste i dalje zainteresirani za proizvodnju u naprijed navedenim pogonima na našem području. Ukoliko planirate gašenje proizvodnje, molimo vas da nas izvjestite o stanju opreme, prvenstveno zbog korištenja plina amonijaka u rashladnim komorama", piše u dopisu kojeg je općinski načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić uputio predsjedniku Uprave Maraske Stipi Bevandi.

Podsjećamo, nakon par mjeseci odvijanja proizvodnje koju je u pogonu gornjostubičke Done organizirala Maraska, proširile su se neslužbene najave o njezinom gašenju.

Inače kada je početkom ljeta obnovljena proizvodnja u Doni, iz Maraske je rečeno da je ona probnog karaktera, te da će se do kraja godine donijeti odluka o njezinoj isplativosti. Maraska je u obnovljenoj proizvodnji u prostorima Done u Gornjoj Stubici zaposlila 40-tak radnika

Još članaka iz "Business"

Facebook