Prethodni članak
Sljedeći članak

Dragutin Ranogajec ponovno izabran za predsjednika Hrvatske obrtničke komore

Većinom glasova članova Skupštine Hrvatske obrtničke komore na prvoj, konstituirajućoj sjednici, Ranogajec je ponovno izabran za predsjednika Hrvatske obrtničke komore (HOK), i to u sljedećem četverogodišnjem mandatu od 2014. do 2018. godine


U predsjedničkoj utrci s Ivanom Klarićem, predsjednikom OK Vukovarsko-srijemske županije, Ranogajec je pobijedio sa 41 od ukupno 48 glasova prisutnih skupštinara, dok je Ivanu Klariću povjerenje ukazalo 7 članova Skupštine.

Osnovne smjernice programa u sedam točaka, koji je predsjednik Dragutin Ranogajec iznio članovima Skupštine HOK-a odnose se na zastupanje interesa obrtništva na svim razinama, pravodobno informiranje, unaprjeđenje sustava strukovnog obrazovanja za obrtnička zanimanja, promociju obrtništva i komore, jačanje jedinstvenog komorskog sustava, podršku poslovanju, savjetovanje i nove usluge za članstvo te druženje i stvaranje zajedništva.

Mi obrtnici nemamo vremena čekati budućnost, već budućnost moramo stvarati svojim radom, časno pošteno i dostojanstveno – kazao je u obraćanju skupštinarima Dragutin Ranogajec.

Još članaka iz "Business"

Facebook