Prethodni članak
Sljedeći članak

Žarko Tušek: 'Izjave gospode iz SDP-a su smiješne; braniteljska bolnica u Zagorju ostaje '

"Zagorska bolnica i dalje će imati svoj status u okviru braniteljskih bolnica, o tome jasno govori i ministar zdravstva i ministar hrvatskih branitelja, to nikada ni nije bilo upitno i o tome su odavno upoznati svi koji to moraju znati, a detalje ćemo prezentirati na našoj konferenciji za medije", kaže Žarko Tušek.


Nakon današnje konferencije za medije na kojoj su zagorski SDP-ovci, a među njima i župan Željko Kolar, izrazili zabrinutost što država još nije osigurala novac za rad Bolnice hrvatskih veterana, koja djeluje u sklopu Opće bolnice Zabok, svojim priopćenjem reagirao je i saborski zastupnik Žarko Tušek, predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Krapinsko - zagorske županije.

Reakciju Žarka Tušeka prenosimo u cijelosti:

„Izjave gospode iz SDP su u najmanju ruku smiješne, te su očito posljedica 'kreativnih strategija' dogovorenih na njihovoj nedavnoj stranačkoj radionici u Ogulinu. Kao što su godinama Zagorke i Zagorce, strašili zaustavljanjem projekata u infrastrukturi, sada, nakon što su u tim neistinama doživjeli debakl, smišljaju neke nove obmane i laži. Čudi me da se na tako nisku razinu politikanstva spušta župan Kolara, koji svakodnevno uživa u naslikavanju s ministrima aktualne Vlade, a onda, kada njih nema, glumi opoziciju Vladi i neistinama pokušava prigrabiti neke jeftine lokalne poene za SDP.

On bi, ako ne njegovi kolege, odnose sa Vladom morao graditi na partnerstvu, istini, i povjerenju, jer predstavlja jednu županiju, a ne partijsku ćeliju jedne stranke. Stavljam to u kontekst stranačkih bitaka u SDP - u, pa neki SDP ovci, ako i lažima, pokušavaju biti veći SDP ovci od drugih.

Zaključno, zagorska bolnica i dalje će imati svoj status u okviru braniteljskih bolnica, o tome jasno govori i ministar zdravstva i ministar hrvatskih branitelja, to nikada ni nije bilo upitno i o tome su odavno upoznati svi koji to moraju znati, a detalje ćemo prezentirati na našoj konferenciji za medije.“, kaže Žarko Tušek

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook