Prethodni članak
Sljedeći članak

Zabočki HDZ za ulaganje u komunalnu infrastrukturu

HDZ Grada Zaboka uvijek se zalagao za one projekte koji će svojom kvalitetom pospiješiti razvoj komunalne infrastrukture


HDZ Grada Zaboka uvijek se zalagao za one projekte koji će svojom kvalitetom pospiješiti razvoj komunalne infrastrukture, poticanje industijskog razvoja te zapošljavanja u Gradu Zaboku. Iz navedenog razloga HDZ Grada Zaboka podupire i uređenje komunalne infrastrukture na potezu od Zagorskog metalca do potoka Sitnice.

Svjesni smo da bez razvijene komunalne infrastrukture nema niti daljenjeg napretka Grada Zaboka, no moramo opetovano ponoviti stav HDZ-a Grada Zaboka,koji je uvijek naglašavao zalaganje za otkup zemljišta isključivo namijenjenog za infrastrukturne projekte.

Za HDZ Grada Zaboka je ulaganje u komunalnu infrastrukturu od vitalnog interesa za normalno funkcioniranje grada, no ne vidimo potrebu da Grad Zabok otkupljuje zemlješta izvan zone potrebne za komunalnu infrastrukturu, odnosno izvan okvira predviđenih za gradnju ceste te komunalnih priključaka.

Iako se nadamo da će ovaj kredit pomoči razvijanju industrijske zone u Gradu Zaboku, koja je u posljednjih nekoliko godina stagnirala, HDZ Grada Zaboka je mišljenja da se velika sredstva dobivena kreditom, trebalo bolje iskoristiti. Stav je HDZ-a Grada Zaboka da je bilo puno razboritije uložiti ova velika kreditna sredstva, kojima je zadužio Grad Zabok i njegovi građani, u financiranje i uređenje kompletne ceste sa pripadajućim komunalijama, a koja bi bila paralelna sa prilazom dr. Franje Tuđmana te je pratila cijelim tijekom.

HDZ Grada Zaboka se iz tog razloga nada da će čelništvo Grada Zaboka u buduće provoditi šire konzultacije, kako bi se realizirale što kvalitetnije odluke, u interesu Grada Zaboka i njegovih građana.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook