Prethodni članak
Sljedeći članak

Insajder tvrdi: Modrić odlazi iz Reala! Finale Lige prvaka bit će mu zadnja utakmica


Foto: Screenshoot Instagram/Luka Modric

Kylian Mbappé odlazi iz PSG-a na kraju sezone i prelazak u Real Madrid samo je pitanje formalnosti. Španjolski mediji bruje da je sve gotovo, a insajder u zbivanja na Santiago Bernabeuu donosi najnovije informacije koje govore ne samo da je Mbappé već potpisao za Real, već da će u klubu nositi 'desetku'!

A nju sada nosi... Luka Modrić. Što znači, ako je vjerovati riječima Ramona Alvereza de Mona, da je Modrić već odlučio što će na ljeto. Hrvatski kapetan i najbolji naš igrač u povijesti odlazi iz Real Madrida kao najtrofejniji nogometaš 'kraljevskog' kluba, prenose 24 sata.

- Gledamo posljednjih pet Modrićevih utakmica za Madrid. Čini se da je odluka donesena. Mbappé će naslijediti njegov dres s brojem 10 - piše ovaj španjolski novinar koji je inače popularan na društvenim mrežama kao prilično pouzdan znalac događanja u kraljevskoj svlačionici.

Dakle, Mbappé stiže i preuzet će 'desetku' na leđima, a Modrić će posljednju utakmicu za Real odigrati u finalu Lige prvaka gdje 'kraljevi' 1. lipnja igraju protiv dortmundske Borussije.

Bit će to ujedno i prilika da Modrić ugrabi svoj 26. trofej s Realom te nevjerojatnu šestu Ligu prvaka, pišu 24 sata.

Još članaka iz "Sport"

Facebook