Prethodni članak
Sljedeći članak

KAMPANJA NA 'FEJSU': Kolar i Ranogajec zaratili na društvenim mrežama

Predizborna kampanja koja je u punom jeku, nije zaobišla ni društvene mreže.


Župan Željko Kolar na prozivke HDZ – ovog kandidata za župana Dragutina Ranogajca dosada nije odgo varao niti javno niti preko društvenih mreža tvrdeći da prije kampanja neće replicirati s nijednim kandidatom, pa tako ni s Ranogajecm.

No danas je Dragutin Ranogajec na svom Facebook profilu objavio video snimljen u Klanjcu, rodnom gradu aktulnog župana, a Kolaru je poručio da je Klanjec i njegov grad te da svakodnevno obilazi sve krajeve Zagorja. Na kraju videa pitao je Kolara gdje je on. Nakon nekoliko sati na službenom Facebook profilu župana Kolara osvanuo je status, odnosno odgovor Ranogajcu u kojem mu je ovaj poručio, citiramo, da bi ga počastio gablecom i gemištom da je znao da u Klanjcu. Kolar je Ranogajcu napisao da dok se on sam slikao na ulazu u Klanjec, on je sa svojim suradnicima obilazio tvrtku Predionica koja je uložila značajna sredstva u proširenje proizvodnje te zaposlila 43 nova radnika.

I kad se učinilo da će na tome ostati, ponovno se oglasio Dragutin Ranogajec. Poručio je Kolaru kako prihvaća poziv na gemišt, ali u četiri oka i uz prisustvo medija, aludirajući na sučeljavanje kojeg HDZ – ov kandidat priželjkuje od početka kampanje. 'Gablec bum ja rešil, naravno počastil bum i medije, em je red, kaj ne' – napisao je Ranogajec.

Aktualni župan još uvijek mu nije odgovorio na posljednji status, pa valja sačekati kako bismo vidjeli hoće li se virtualna prepirka dvojice kandidata nastaviti.

Još članaka iz "Vijesti"

Facebook