Prethodni članak
Sljedeći članak

Gornjostubički triatlonci u Rijeci

Piše: Tomislav Zrinšćak

Članovi Triatlon kluba Rudolf Perišin iz Gornje Stubice ovaj su vikend boravili u Rijeci gdje




Članovi Triatlon kluba Rudolf Perišin iz Gornje Stubice ovaj su vikend boravili u Rijeci gdje su se dodjeljivala priznanja za Hrvatski triatlon i duatlon kup.



Najuspješniji natjecatelj TK Rudolf Perišin ove je sezone bio Martin Papišta u kategoriji kadeta. Martin je pobijedio u svim triatlon i duatlon natjecanjima pa će njegove vitrine krasiti dva nova pehara. Njegove klupske kolege Ante Pešec i Alen Turčić također su imali uspješnu sezonu. Ante je bio drugi u traiatlonu i treći u duatlonu, dok je Alen bio treći u duatlon kupu. S osvojenim četvrtim mjestom među seniorkama i prvim u kategoriji V1, Sanja Papišta je najbolja triatlonka gornjostubičkog kluba. Gordana Kraševac 11. je među seniorkama (triatlon), dok je u kategoriji V2 najbolja triatlonka i duatlonka Lijepe naše. Ozljeda je pokvarila sezonu najveće nade TK R. Perišin, Matije Lukine, koji je u triatlonu zauzeo 5. mjesto, dok je u duatlonu završio kao treći. Njegov otac i trener Željko drugi je duatlonac Hrvatske u kategoriji V2.

Nakon dobre sezone triatlonci TK R. Perišin ne miruju već se marljivo pripremaju za nadolazeću sezonu. Najvredniji svakako će biti Matija Lukina i Martin Papišta koji već 3. siječnja putuju u Medulin na pripreme s reprezentacijom Hrvatske.


Još članaka iz "Sport"

Facebook