Uprava Dinama smijenila Čačića! Doznali smo tko je prvi favorit za novog trenera

Nakon poraza u Šibeniku i ispadanja u polufinalu kupa, vrlo je izvjesno da će trener Ante Čačić morati odstupiti s mjesta prvog trenera GNK Dinamo, a Večernji list saznaje da je Dinamov predsjednik Mirko Barišić te četveročlana uprava u sastavu Vlatka Peras, Dario Šimić, Darko Podnar i Danijel Tomačić, odmah nakon utakmice zajedno odlučila da je Čačić bivši!.

U kuloarima se već naveliko spominje tko će ga naslijediti. Najviše se spominju Nenad Bjelica i Igor Bišćan, no Uprava Dinama mogla bi čini se mnoge iznenaditi.

Naime, portal Zagorje.com iz izvora bliskih klubu doznaje da je veliki favorit i čovjek od punog povjerenja Daria Šimića bivši stoper Dinama Stjepan Tomas. Iza Tomasa je zavidna nogometna karijera. Upisao je 93 nastupa za Dinamo, a između ostalih klubova branio je boje Vicenze, Coma, Fenerbachea i Rubin Kazana, a upisao je i 49 nastupa za reprezentaciju Hrvatske. Što se trenerske karijere tiče u turskoj je samostalno vodio Antalyaspor, Rizespor i Goztepe, a zadnji mu je trenerski posao bio u moldavskom Sheriffu u kojem se zadržao od početka prošle sezone do listopada. Hoće li Uprava GNK Dinamo sve iznenaditi imenovanjem Stjepana Tomasa za novog trenera saznat ćemo vrlo skoro.