Pioniri Gaja bili na izletu u Velom Lošinju, pogledajte kako je bilo

A kad se spoje, želje i mogućnosti i volja svih dionika, od kluba, preko trenera do malih igrača i napose roditelja, kao rezultat može proizaći i trodnevni izlet

web_NOGOMET PIONIRI GAJA NA IZLETU U VELOM LOŠINJU1.jpg

I dok seniori Gaja iz Mača sjajno guraju u ovogodišnjoj sezoni 3. HNL središte, ne miruju niti mlađe kategorije NK Gaj. Osim redovitih obveza u ligama u kojima se natječu, u klubu vode brigu i o dodatnim sadržajima za klince. A kad se spoje, želje i mogućnosti i volja svih dionika, od kluba, preko trenera do malih igrača i napose roditelja, kao rezultat može proizaći i trodnevni izlet.

Upravo jedan takav odradili su pioniri Gaja, zajedno sa trenerom Markom Poslonom i roditeljima i to u Veli Lošinj. Tamo su bili smješteni, i to gratis, kod obitelji Belščak, čiji sin igra u pionirima Gaja, a prijevoz je obavio DOMI prijevoz Zdravka Domitrana iz Zlatara. Već tijekom putovanja na trajektu počela je fešta. Naime nakon susreta sa dečkima iz Zeline, krenula je i pjesma i to, a koja duga na trajektu nego Zagorski cug, što je podiglo atmosferu putovanja i za ostale putnike.

Nakon dolaska i raspremanja uslijedilo je kupanje na bazenu. Drugoga dana jutro je počelo šetnjom po šetnici uz more, a uslijedila je lagana tjelovježba. Zahvaljujući NK Lošinj poslijepodne je na njihovom glavnom terenu odrađen trening, koji je vrhunac imao u utakmici klinaca protiv roditelja i trenera, a koja je završila 3:2 u koristi iskusnije ekipe.

Trećeg dana boravka u Lošinju, odmah nakon doručka pioniri Gaja odigrali su i prijateljsku utakmicu protiv pionira Lošinja. Prema riječima trenera Poslona bila je to zanimljiva i čvrsta utakmica, koja je otišla na stranu Gaja golom Patrika Androića. Trener posebno zahvaljuje domaćinu na gostoprimstvu, te fer i korektnoj igri. I povratak kući protekao je u sjajnoj atmosferi uz pjesmu u autobusu i stanicu u Burger kingu, koja je dodatno razveselila male nogometaše. Trener Marko Poslon posebno je zahvalan roditeljima, koji su sami financirali put, obitelji Belščak na gratis smještaju, ali i načelnici Općine Mače Mladenki Mikulec Šimunec i predsjedniku NK Gaj Mače Nikoli Marijiću, koji su ekipu ispratili na ovaj trodnevni izlet, koji pionirima Gaja može dati samo dodatni poticaj za daljnje bavljenje nogometom.