Prethodni članak
Sljedeći članak

Pioniri Gaja bili na izletu u Velom Lošinju, pogledajte kako je bilo

A kad se spoje, želje i mogućnosti i volja svih dionika, od kluba, preko trenera do malih igrača i napose roditelja, kao rezultat može proizaći i trodnevni izlet


I dok seniori Gaja iz Mača sjajno guraju u ovogodišnjoj sezoni 3. HNL središte, ne miruju niti mlađe kategorije NK Gaj. Osim redovitih obveza u ligama u kojima se natječu, u klubu vode brigu i o dodatnim sadržajima za klince. A kad se spoje, želje i mogućnosti i volja svih dionika, od kluba, preko trenera do malih igrača i napose roditelja, kao rezultat može proizaći i trodnevni izlet.

Upravo jedan takav odradili su pioniri Gaja, zajedno sa trenerom Markom Poslonom i roditeljima i to u Veli Lošinj. Tamo su bili smješteni, i to gratis, kod obitelji Belščak, čiji sin igra u pionirima Gaja, a prijevoz je obavio DOMI prijevoz Zdravka Domitrana iz Zlatara. Već tijekom putovanja na trajektu počela je fešta. Naime nakon susreta sa dečkima iz Zeline, krenula je i pjesma i to, a koja duga na trajektu nego Zagorski cug, što je podiglo atmosferu putovanja i za ostale putnike.

Nakon dolaska i raspremanja uslijedilo je kupanje na bazenu. Drugoga dana jutro je počelo šetnjom po šetnici uz more, a uslijedila je lagana tjelovježba. Zahvaljujući NK Lošinj poslijepodne je na njihovom glavnom terenu odrađen trening, koji je vrhunac imao u utakmici klinaca protiv roditelja i trenera, a koja je završila 3:2 u koristi iskusnije ekipe.

Trećeg dana boravka u Lošinju, odmah nakon doručka pioniri Gaja odigrali su i prijateljsku utakmicu protiv pionira Lošinja. Prema riječima trenera Poslona bila je to zanimljiva i čvrsta utakmica, koja je otišla na stranu Gaja golom Patrika Androića. Trener posebno zahvaljuje domaćinu na gostoprimstvu, te fer i korektnoj igri. I povratak kući protekao je u sjajnoj atmosferi uz pjesmu u autobusu i stanicu u Burger kingu, koja je dodatno razveselila male nogometaše. Trener Marko Poslon posebno je zahvalan roditeljima, koji su sami financirali put, obitelji Belščak na gratis smještaju, ali i načelnici Općine Mače Mladenki Mikulec Šimunec i predsjedniku NK Gaj Mače Nikoli Marijiću, koji su ekipu ispratili na ovaj trodnevni izlet, koji pionirima Gaja može dati samo dodatni poticaj za daljnje bavljenje nogometom.

Još članaka iz "Sport"

Facebook