Prethodni članak
Sljedeći članak

Vlada imenovala Zagorca na visoku i važnu funkciju


Na nedavno održanoj sjednici Vlade Republike Hrvatske, između ostalog, donijeto je i nekoliko kadrovskih odluka, među kojima je i imenovanje novog ravnatelja Uprave za stručnu podršku razvoju poljoprivrede.

Novim ravnateljem imenovan je Mladen Fruk, koji je istaknuo kako je ovo potvrda njegovog dosadašnjeg rada.

- Godinu dana sam bio vršitelj dužnosti ravnatelja, sada sam službeno ravnatelj. Glavna zadaća naše uprave je edukacija i savjetovanje naših poljoprivrednika - rekao je Fruk, inače rodom iz Radoboja koji ima velikog iskustva rada na području poljoprivrede gdje je, između ostalog, do 2018. godine radio na Agronomskom fakultetu u Zagrebu.

Da je ovo samo još jedna potvrda da Krapinsko - zagorska županija ima stručne i sposobne ljude, istaknuo je predsjednik Županijske organizacije HDZ-a i saborski zastupnik Zoran Gregurović.

- Svim je poljoprivrednicima od iznimne važnosti konstantno se educirati i upoznavati sa svim novostima vezanim uz poljoprivrednu proizvodnju jer je upravo usavršavanje postalo itekako važan dio poslovnosti, napretka i konkurentnosti na tržištu u svim segmentima, pa tako i u poljoprivredi – rekao je Gregurović te dodao kako je poljoprivreda važan segment u gospodarstvu Krapinsko - zagorske županije.

- Drago mi je da ćemo na čelu Uprave imati čovjeka upravo iz naše županije koji shvaća važnost poljoprivrede i edukacije onih koji se bave poljoprivrednom proizvodnjom. Samo uz takvo razmišljanje moći ćemo ostvariti razvoj i napredak, o čemu ovisi i naša samodostatnost – rekao je saborski zastupnik Gregurović.

Još članaka iz "Županija"

Facebook