Prethodni članak
Sljedeći članak

SLUŽBENO: Danas imenovan novi šef zagorske policije. Ovo mu je prva izjava


Kao što se to neslužbeno znalo već zadnjih par dana, novi načelnik Policijske uprave krapinsko – zagorske, koji je imenovan na mandat od 5 godina, je Zvonimir Petrović.

No, danas je policija to i službeno potvrdila.

„Nakon provedenog internog oglasa i testiranja, Zvonimir Petrović je s 23. ožujkom 2023. imenovan za načelnika Policijske uprave krapinsko-zagorske. Načelniku Zvonimiru Petroviću je rješenje o imenovanju danas uručio zamjenik glavnog ravnatelja policije i načelnik Uprave za granicu Zoran Ničeno te je ovom prilikom održan i kolegij kojem su prisustvovali zamjenik načelnika policijske uprave, voditelji službi i načelnici policijskih postaja.“, priopćila je PU krapinsko – zagorska.

Zamjenik glavnog ravnatelja policije Zoran Ničeno zahvalio je na dobroj suradnji dosadašnjem načelniku Policijske uprave Željku Košutiću te pohvalio rad svih djelatnika policijske uprave, a svoju prvu izjavu kao načenik dao je i novi 'šef zagorske policije'. – Hvala svima na dobrodošlici, susretljivosti i spremnosti na suradnju. Smatram kako Policijska uprava krapinsko-zagorska ima kvalitetne temelje i dobre zaposlenike, koji će i ubuduće svoje zadaće, kao i do sada, obavljati kvalitetno i profesionalno – rekao je načelnik Petrović.

Inače,  Zvonimir Petrović rođen je 1973. godine u Tomislavgradu (BiH), a tijekom svoje policijske karijere obavljao je poslove od policijskog službenika do nekoliko rukovodećih funkcija, dok je većinu karijere proveo u Policijskoj upravi Zagrebačkoj.

Još članaka iz "Županija"

Facebook