Prethodni članak
Sljedeći članak

Prijavite se za sudjelovanje na „100% ZAGORSKO u RIJECI“

Rok za prijavu je do 16.lipnja

  • foto: arhiva/100 % ZAGORSKO U RIJECI

    foto: arhiva/100 % ZAGORSKO U RIJECI


Ovogodišnja jubilarna 10. Sajamska izložba Krapinsko-zagorske županije „100 % ZAGORSKO u Rijeci“ planira se održati u petak i subotu, 25. i 26. kolovoza 2023. godine, u gradu Rijeci na Korzu.
Sajamska izložba „100 % ZAGOSKO u Rijeci“ značajna je sajamska manifestacija za sve one koji žele biti konkurentniji na tržištu, održati postojeće poslovne kontakte i privući nove korisnike svojih proizvoda i usluga.

Županija poziva sve zainteresirane poljoprivredne proizvođače, obrte i tvrtke, koji imaju sjedište te vrše proizvodnju na području Krapinsko-zagorske županije, za sudjelovanje na manifestaciji 100 % ZAGORSKO u Rijeci da iskažu interes te popune prijavnicu i dostave je najkasnije do 16. lipnja 2023. godine na adresu Krapinsko-zagorske županije.

Krapinsko-zagorska županija osigurat će sve potrebne tehničke uvjete za izlaganje i prodaju proizvoda na Sajmu, a zbog ograničenog prostora županija zadržava pravo odabira izlagača temeljem dostavljenih prijava.
Sve dodadne informacije u vezi Javnog poziva za iskaz interesa mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu, turizam, promet i komunalnu infrastrukturu, na broj telefona 049/329-049 ili web stranicama www.kzz.hr

Još članaka iz "Županija"

Facebook