Prethodni članak
Sljedeći članak

Evo koliko eura daje županija za Specijalnu bolnicu Krapinske Toplice


Župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar i ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Krapinske Toplice Danijel Javorić Barić potpisali su danas ugovor vrijedan 48.248,25 eura za nabavu električnih kreveta i madraca za potrebe bolnice.

Navedenim sredstvima nabavljena su 153 madraca te pet kompleta bolničkih kreveta s elektromotorom. „Uz veliki projekt energetske obnove bolnice koji se financira iz Fonda solidarnosti EU, našli smo način i osigurali sredstva u proračunu kako bi pacijenti imali što ugodniji boravak u bolnici, da osim odlične zdravstvene skrbi koju pružaju naši zaposlenici, imaju i udoban smještaj", rekao je tom prigodom župan Željko Kolar.

Ravnatelj bolnice Danijel Javorić Barić zahvalio je Županiji što je odvojila sredstva i u maniri dobrog osnivača osigurala veće benefite za pacijente. „Sredstva su veliko olakšanje za redovno funkcioniranje ustanove jer ćemo tako osigurati zamjenu skoro trećine bolničkih ležajeva, odnosno madraca koji su najbitniji dio i olakšati pacijentima boravak u bolnici“, rekao je ravnatelj bolnice Danijel Javorić Barić.

Još članaka iz "Županija"

Facebook