Prethodni članak
Sljedeći članak

[KORONA U KZŽ] Stožer objavio nove brojke! Jedna je osoba preminula


Na području Krapinsko-zagorske županije u proteklih sedam dana evidentirano je 60 novih osoba pozitivnih na koronavirus, među kojima 13 testiranih PCR testom i 47 testiranih brzim antigenskim testom, objavio je Stožer Civilne zaštite KZŽ.

Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze osoba s područja Krapinsko - zagorske županije iznosi 122. Broj novooboljelih u proteklih sedam dana na 100.000 stanovnika iznosi 48 dok je prije tjedan dana iznosio 60, a prije dva tjedna 67.

U Općoj bolnici Zabok i bolnici hrvatskih veterana nalazi se jedna pozitivna osoba na SARS CoV-2. Dnevni prosjek hospitaliziranih COVID pozitivnih osoba je u prošlom tjednu bio pet, koliko je iznosio i tjedan dana prije. U proteklih sedam dana preminula je jedna pozitivna osoba

U zdravstvenim ustanovama Krapinsko-zagorske županije trenutno su četiri pozitivna djelatnika, sva četiri zdravstvena, dok je prije dva tjedna bilo pet pozitivnih djelatnika (tri zdravstvena). U ustanovama pružatelja socijalne usluge smještaja je devet COVID pozitivnih korisnika, dok je prije dva tjedna bilo 26 pozitivnih korisnika i dva pozitivna djelatnika.

Još članaka iz "Županija"

Facebook