Prethodni članak
Sljedeći članak

Javni natječaj za davanje zakupa prava lova u zajedničkom lovištu na području KZŽ II/127-„OROSLAVJE“.

  • Noćni lovac

    Foto: Ilustracija, nije s mjesta događaja


raspisan je Javni natječaj za davanje zakupa prava lova u zajedničkom lovištu na području Krapinsko-zagorske županije II/127-„OROSLAVJE“.

Lovište II/127-,“OROSLAVJE“ ima površinu 5.938 ha i daje se u zakup na 10 lovnih godina. Početna cijena godišnje naknade za pravo lova iznosi 51.355 kuna.

Zakup prava lova može se dati pravnoj ili fizičkoj osobi (obrtniku) koji ima sjedište na području Republike Hrvatske, koja je registrirana za obavljanje lova, koja je podmirila sve obveze iz prijašnjih ugovora o pravu lova i kojoj nije izrečena kazna za kazneno djelo protuzakonitog lova ili kazna zbog prekršaja u članku 92. Zakona o lovstvu dok traje sigurnosna mjera, odnosno dok ne nastupi rehabilitacija po sili zakona

Ponude za zakup prava lova moraju se dostaviti na adresu Krapinsko-zagorska županija, Magistratska 1, 49 000, Krapina, sa naznakom „Javni natječaj za zakup lovišta „NE OTVARATI““, najkasnije do 12 sati 31. kolovoza 2022. godine kada će biti održano javno otvaranje pristiglih ponuda.

Najpovoljnijom ponudom smatra se ona kojom je, uz ispunjenje svih uvjeta iz natječaja, ponuđena najviša godišnja naknada za pravo lova.

Puni tekst Javnog natječaja i potrebne obrasce možete pronaći na web stranici Krapinsko-zagorske županije: https://www.kzz.hr/javni-natjecaj-davanje-zakupa-prava-lova-loviste-oroslavje

Još članaka iz "Županija"

Facebook